Welkom op SVVasse.nl - Sport Vereniging Vasse

SV Vasse financieel steunen en zelf een prijs winnen? klik hier voor meer informatie!
Member Login
Username:
Wachtwoord:
Untitled Document
Laatst toegevoegd: Start VMC trainingen week uitgesteld || Berichten Overzicht || Mededelingen Overzicht
23 oktober 2019 - Welkom Gast
Welkom op SVVasse.nl - Sport Vereniging Vasse
VMC Activiteiten Kalender VMC Activiteiten Kalender
Club van 50
De Club van 50 - SV Vasse
De `Club van 50` is een groep mensen,die de S.V.Vasse een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis per jaar automatisch een bedrag van 50,- doneren. Het grootste deel van de beschikbare gelden wordt besteed om de bezuinigingen van de Gemeente Tubbergen het hoofd te bieden.

Wat krijgt U hiervoor terug?
  • Gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van het eerste elftal.
  • Vermelding van Uw naam op het bord in het clubgebouw.
  • Uitnodiging voor de seizoensafsluiting.
  • Vermelding op de website van de S.V.Vasse.

Wie kan er lid worden van de Club van 50?
Uiteraard de leden en oud-leden van de S.V.Vasse,maar ook ouders van (jeugd)leden en in het algemeen een ieder die de S.V.Vasse een warm hart toedraagt.

Hoe kan je lid worden?
Je kunt lid worden door het aanmeldingsformulier in te vullen en bij de penningmeester of secretaris in te leveren. Je kunt het formulier ook downloaden.