Welkom op SVVasse.nl - Sport Vereniging Vasse

SV Vasse financieel steunen en zelf een prijs winnen? klik hier voor meer informatie!
Member Login
Username:
Wachtwoord:
Untitled Document
Laatst toegevoegd: Start VMC trainingen week uitgesteld || Berichten Overzicht || Mededelingen Overzicht
23 oktober 2019 - Welkom Gast
Welkom op SVVasse.nl - Sport Vereniging Vasse
Vasse verliest onnodig

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Sv Enter op het programma. Trainer-Coach Bolink begon met Jordy Blankenvoort op de rechtsback positie. Op de bank namen Ruud Haarhuis, Chiel Veer, Luuk Weersink en de gebroeders John en Wim Nijhuis plaats.

De blauwwitten begonnen  goed aan de wedstrijd met in de 8e minuut al een grote kans voor Stefan Weersink, maar de bal werd nog net weggewerkt. Vasse creëerde de eerste 30 minuten veel kansen maar zoals zo vaak de laatste tijd gaan de ballen er niet in. Tegenstander Enter kwam voetballend maar niet door de sterke defensie van Vasse én toch kwam het op voorsprong. Een vrije trap werd rond het zestien meter gebied gegeven en René Nijenhuis wist hier wel raad mee en schoot keihard de 1-0 binnen vlak voor de thee, dus de blauwwitten gingen met een domper de kleedkamer in.

Na de rust werd John Nijhuis ingebracht voor Stefan Weersink. De Vassenaren probeerden de gelijkmaker te forceren maar het was vandaag allemaal “net niet”. Enter daarentegen loerde vooral op de counter. Ruud Haarhuis en Wim Nijhuis kwamen nog in het veld voor Rik Wiefferink en Rob Tijkorte maar ook zij konden geen potten breken. Kleine kansjes werden nog gecreëerd maar het lukte ook vandaag niet om te scoren dus stond er na 90 minuten voetbal een 1-0 eindstand op het scorebord, daar waar een gelijkspel op basis van de inzet en kansen terecht zou zijn geweest.

Komende zondag wordt de onlangs afgelaste thuiswedstrijd tegen Hengelo 1 ingehaald. IJs en weder dienende zal arbiter Peters uit Ootmarsum om 14.00 uur voor het beginsignaal blazen, mits de terreinomstandigheden dat dan toelaten. Daarna kan het vizier worden gericht op het altijd gezellige Midwinterfutsaltoernooi dat zoals elk jaar op Tweede Kerstdag zal worden gehouden in de Burgemeester Verdegaalhal te Tubbergen. Het team van Mark Bolink is dan ingedeeld in Poule A met als tegenstanders Reutum, STEVO, Langeveen en MVV’29.

Geplaatst door: Webmaster || Op 12 december 2016 || Eerste