Welkom op SVVasse.nl - Sport Vereniging Vasse

SV Vasse financieel steunen en zelf een prijs winnen? klik hier voor meer informatie!
Member Login
Username:
Wachtwoord:
Untitled Document
Laatst toegevoegd: Start VMC trainingen week uitgesteld || Berichten Overzicht || Mededelingen Overzicht
23 oktober 2019 - Welkom Gast
Welkom op SVVasse.nl - Sport Vereniging Vasse
Toernooi futsal JO17 geslaagd

Volgens een roulatiesysteem binnen de Jeugdfederatie Tubbergen was VMC dit seizoen aan de beurt om het gemeentelijk futsaltoernooi voor de teams JO17-1 (voorheen B-jeugd) te organiseren. Het toernooi had plaats in de Burgemeester Verdegaalhal te Tubbergen. Omdat Langeveen dit jaar ontbrak deed VMC als organiserende vereniging met 2 teams mee.

Uiteindelijk werd STEVO JO17-1 ongeslagen winaar door in de finale Fleringen met 5-0 te verslaan, nadat het in de poulewedstrijden al had afgerekend met achtereenvolgens Reutum (6-0), VMC 2 (3-0) en MVV'29 (5-3).

De complete uitslag luidt als volgt:

1. Stevo

2. Fleringen

3. TVC'28

4. MVV'29

5. De Tukkers

6. VMC 2

7. VMC 1

8. Reutum

Geplaatst door: VMC || Op 31 december 2016 || V.M.C.